Vi har en dröm

Många älskar Paul Bruntons författarskap. Men många, många fler (miljarder människor över hela världen) har aldrig hört talas om The Notebooks of Paul Brunton. De har ingen aning om att detta filosofiska uppslagsverk i 16 tjocka band, som utstrålar så mycket kärlek och hopp, ens existerar. Men med hjälp av modern teknologi är det möjligt att göra något åt detta - att underlätta för sökande människor att möta dessa idéer som många idag känner en växande längtan efter.


Vi har en dröm

att det efter hand ska bli möjligt för alla människor på den här planeten, att på sitt eget språk, dagligen låta sig inspireras av de visdomsord som är utvalda från de 34.000 korta texterna i The Notebooks, och på så sätt bilda sig en uppfattning om denna filosofisk-andliga skattkammare. Den tidlösa visdom som Paul Bruntons filosofi representerar bidrar till skönhet, glädje och mening i våra liv - och till en fredlig framtid för mänskligheten.


Paul Bruntons vänner hjälps åt att förverkliga denna dröm. Vi bidrar på olika sätt. En del översätter, andra hjälper till att finna kompetenta översättare och/eller att informera enskilda och grupper över hela världen om hemsidan paulbruntondailynote.se - och inbjuder var och en att dagligen besöka den. Du är hjärtligt välkommen att vara med i detta spännande äventyr, att bli en vän till Paul Brunton.

Fler översättare behövs. Tre saker kännetecknar en kompetent översättare av dessa texter:

1. Han/hon har grundlig kännedom om Paul Bruntons filosofi.

2. Han/hon är väl förtrogen med det engelska språket.

3. Han/hon kan uttrycka sig väl på sitt eget språk.

Kanske du själv, eller någon du känner skulle vilja översätta till något språk som inte är representerat på hemsidan?

Kontakta oss gärna i så fall under e-postadressen info@paulbruntondailynote.se.

Detta är ett oavlönat kärleksarbete.

The notebooks are copyright © 1984-1989 The Paul Brunton Philosophic Foundation

This site is run by Paul Brunton-stiftelsen · info@paulbruntondailynote.se